گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مسدود شدن دو وب‌سایت اصلی دیگر نُجَباء از سوی امریکا

دولت آمریکا با صدور فرمانی ویژه، دو دامنه فعال متعلق به جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء را از دسترس خارج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه سیاست‌های تحریمی واشنگتن علیه مقاومت اسلامی نُجَباء، با دستور سازمان بازرسی ویژه‌ وزارت بازرگانی آمریکا، دامنه‌های اینترنتی alnujaba-news.com (متعلق به شبکه ماهواره‌ای نُجَباء) و alnujaba.net (متعلق به اداره روابط بین‌الملل نُجَباء) مسدود شدند.

 

این اقدام خصمانه در حالی است که چندی قبل هم دامنه alnujaba.com با حکم وزارت دادگستری ایالات ‌متحده مصادره شده بود.

 

پیش از آن نیز کنگره، وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا لوایح و دستورالعمل‌های تحریمی سختگیرانه‌ای را علیه مقاومت اسلامی نُجَباء و شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش، به اجرا گذاشته بودند.

 

معاونت رسانه‌ای جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در واکنش به دشمنی سریالی دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: استکبار جهانی بار‌ها تمام ظرفیت‌های مادی و نظامی خود را برای خاموش کردن صدای مقاومت به‌کار بسته، اما ناکام مانده است.

 

در این بیانیه با اشاره به اینکه اقدام علیه رسانه مقاومت، جزئی از پروژه هدف‌گیری سلاح مقاومت می‌باشد، تأکید شده است: صدای رسانه‌ایِ نُجَباء ضربات سهمگینی را به دشمن آمریکایی وارد کرده و ضمن افشای نقشه‌هایشان، با توطئه سلب آرامش از عراق و منطقه مقابله کرده است.

 

جنبش نُجَباء تقابل دولت شرور آمریکا با آزادی بیان و استقلال را عجیب ندانست و در پایان بیانیه تصریح کرد: با همه توان به مسیر خود ادامه می‌دهیم و اینگونه اقدامات، خللی در رویکرد مقاومت‌محور نُجَباء ایجاد نخواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر